Emiatt hasznos a fiataloknak a jakuzzi

A masszázsmedencék lassan kezdenek kitörni a pusztán kényelmi időtöltés skatulyájából és egyre többen ismerik fel, hogy a rendszeres használat mennyi előnnyel jár a fizikai és mentális egészség megőrzésének szempontjából. Erre a fiataloknak ugyanúgy szükségük van, mint az idősebb korosztálynak. Sőt!


Az egész napos egy helyben ülés nemcsak az irodai vagy otthon dolgozókat, de az iskolásokat is érinti. A gyakran nem a helyes tartást támogató székekben 8 órát is lehúzó fiatalok kikapcsolódása is sokszor kötődik a természetellenes testtartásba kényszerítő képernyők, okostelefonok és tabletek világához.

A hobbi szinten űzött számítógépes játékok mellett egyre nagyobb teret hódít a profi vagy félprofi e-sport is, ami feszült figyelmet, erős koncentrációt követel, de a játékok során felszabadult adrenalint nem tudják mozgással levezetni a fiatalok. Ebben jelenthet segítséget a jakuzzi, ami képes az izmokat ellazítani, a merevséget és a feszültséget oldani, valamint a villódzó, információktól pezsgő világot egy kicsit kikapcsolni, hogy a gondolatok is megpihenjenek.

Ha ehhez hozzávesszük a masszázsprogramok hatását, akkor már jól látható, hogy mindezek mellett még az egész napos ülésben megmerevedett izmoknak is jót tesz egy alapos átmasszírozás. Akár a társas kapcsolatokat is fejleszthetik ilyen módon a fiatalok, akik szüleikkel, nagyszüleikkel együtt, közösen élvezhetik a kikapcsoló és lazító időtöltést, az egész család örömére.

Látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra (május 7-16.), ahol személyesen is megtekintheti a HotSpring legújabb masszázsmedencéit, valamint exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.