Romantikus wellness otthon

A jakuzzi meleg vizében elmerülni a kedveseddel, egészen különleges élmény. A meghitt közegben szabadnak, (szó szerint) súlytalannak érzed majd testedet, és átadhatod magad a kényeztető masszázsnak. Igazi párterápia, akár a saját kertedben!


A masszázsmedencék egészségre gyakorolt pozitív hatásáról rengeteget beszéltünk, de nem szabad elfelejtenünk azt sem, amit a kiegyensúlyozott lelki állapotért és a társas kapcsolatokért tehet. A relaxáló környezet tökéletes díszlete egy tartalmas beszélgetésnek, a minőségi időtöltésnek.

A meleg és a masszázs ellazít, a víz és a vízből felszálló pára (különösen télen) elmossa a látóhatárokat, a víz felhajtó ereje pedig könnyít a test és a lélek terhein. Ez a meghitt közeg ideális a lélek levetkőztetésére, hogy önmagunkat feltárva még mélyebb kapcsolat alakulhasson ki szeretteinkkel.

A négy személyes FreeFlow Spas Azure medencéje tökéletes választás pároknak, mert elég kicsit a bensőséges időtöltéshez, de ahhoz elég nagy, hogy kényelmesen elférjetek, és akár vendégeket is áthívjatok. Igazi minimalista megjelenésű, strapabíró gépezet, ami remekül illik a kertbe. A pihentető jakuzzis élményt olyan elemek teszik még tökéletesebbé, mint a beépített vízesés vagy a LED világítás. Ez utóbbi sötétedés után mutatja meg hangulatteremtő erejét, amire télen nem is kell sokat várni.

Változtasd a hétköznapokat is vidám wellness hétvégékké, ahol pároddal együtt pihenhettek és egymásra hangolódhattok, miközben testetek is felfrissül.