Hordozható és autentikus pizza kemence az Alfa Fornitól

Az olasz Alfa Forni autentikus kemencéit nemcsak Olaszországban, hanem már itthon is bárki hazaviheti, hogy egy gyorsan telepített, hatékony és könnyen használható kemencéje legyen. A pizzát 2 perc alatt készítő kemencéből megérkezett a kis méretű, mobil változat!


Az Alfa Forni medencék nagy újítása, hogy hozza a telepített kemencék minden előnyét, de valójában pár perc alatt összeszerelhető, komplex szerkezetek, amelyeket bármilyen teraszon vagy nyári konyhán felállíthatsz. A rozsdamentes acél kemencék rendkívüli hőszigetelésüknek és kialakításuknak köszönhetően 10 perc alatt elérik a pizza sütéséhez szükséges magas hőfokot (500°C) és innen már tényleg csak pár perc, míg egy-egy pizza kisül a forró sütőtérben.

A gázzal és fával is fűthető változatok között többféle méretet is találsz, a négy személyes kemencétől egészen a most piacra dobott egy személyes kialakításig. Az Alfa Forni kemencék legkisebbike, a Moderno mindjárt két színben (pirosban és szürkében) elérhető, gázzal működik és mindössze 35 kg. A 40 x 40 cm-es sütőfelülete éppen ideális egy nagyobb méretű pizza elkészítéséhez, amely sütéséhez pizzalapátot és egyéb kiegészítőket is könnyen beszerezhetsz!

A Moderno összeszerelése valóban gyerekjáték. Az félkört formázó kemence apró lábait kell csak becsavarozni, majd a kémény behelyezése után már azonnal kezdődhet is a rendszer felfűtése. A szabadalmaztatott Alfa hőterelőnek köszönhetően a hő fokozatosan távozik a kéményen át, egyenletes hőfokot biztosítva a kemence belsejében. A szerkezethez egy ajtó és egy beépített hőmérő is tartozik, ami megkönnyíti a használatot.

Ha szeretnél egy gyorsan hadra fogható, tökéletes pizzát készítő sütőt a kertedbe, akkor a Moderno jó választás. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy akár a nyaralóba vagy sátras kirándulásra és horgászatra is magaddal viheted. A kemencében ugyanis kiváló pizza sül, de legalább ugyanolyan alkalmas halak, kenyerek, egytálételek és húsok sütésére is kemence.

Az Alfa Forni modern és letisztult megjelenésű, de mégis autentikus élményt kínáló kemencéi ezentúl már egy kis teraszon, erkélyen vagy asztalon is elférnek és 2 percenként ontják magukból a pizzát! Szerezz be egyet és legyél te a kemencék és a pizzák sztárja a családban és a barátaid között!

Ha szeretnéd jobban megismerni az olaszok kedvenc mobil kemencéjét, akkor kattints ide!