Készülj már most a tavaszra a kerted megújításával

Már csak alig van egy hónap, amíg hivatalosan is beköszönt a tavasz, és vele együtt remélhetőleg a jó idő is. Ha szeretnéd kihozni a kertedből a legtöbbet, hogy a jó időben már a családdal és barátokkal együtt élvezzétek a kültéri kikapcsolódást, akkor ideje munkához látni!


Az utóbbi években egyre inkább felértékelődött az otthon töltött szabadidő, a valódi kikapcsolódást és pihenést kínáló wellness, amihez még elutazni sem kell. Az otthonod kényelmében, akár minden nap élvezheted egy wellness szálloda luxus szolgáltatásait, ha jó minőségű és pihenést kínáló tárgyakkal veszed körül magadat. Ma már egy több időjárásálló kerti bútor, a viharos széllel is megbirkózó napernyő, jakuzzi, szauna és grill áll a rendelkezésedre, hogy álmaidnak és vágyaidnak megfelelően alakítsd ki saját kültéri paradicsomodat.

A tervezés első lépéseként nézz szét a piacon, hiszen rengeteg az újdonság. Talán még nem is ismered azt, amibe majd beleszeretsz. Szívesen sütnél saját, autentikus pizzát, akkor ismerd meg a gyorsan telepíthető instant kemencét, ami az olaszok szívét már meghódította!

Egy elnyűhetetlen masszázsmedencét keresel, ami kibírja a vad bulikat és a gyerekzsúrokat is? Akkor az egész évben használható, gazdaságosan üzemeltethető FreeFlow medencékre vess egy pillantást! Ez a gránitőrleményből készült vázzal rendelkező jakuzzi tartós, ellenálló és kiváló hidromasszázst kínál.

Elegáns, kényelmes és extravagáns kerti bútort keresel, ami egyedi hangulatot kölcsönöz majd teraszodnak? Akkor a romantikus daybedek és különleges formákkal, okos megoldásokkal rendelkező kanapék csak rád várnak!

A kültéri kikapcsolódásra szakosodó SpaTrend szakértői mindenben a segítségedre lesznek a tervezéstől, a kiválasztásig és telepítésig. Ha nem tudod hol indul el vagy hogyan hozd ki a legtöbbet a külteredből, akkor látogass el a SpaTrend Expóra vagy járd be online a bemutatótermeket!