Luxus nyaralás a saját teraszodon

Időről időre mindenkinek szüksége van a kikapcsoló, pihentető nyaralásra, ami kiszakítja a hétköznapokból. Sajnos erre nem feltétlenül van olyan sűrűn lehetőség, mint szeretnénk, ezért alakítsd át jelenlegi életteredet egy luxus nyaralás helyszínévé. Kezd a teraszoddal!


Ma már olyan széles a kerti bútor kínálat, hogy garantáltan megtalálod álmaid darabját, ami nemcsak kényelmes, de ideális kültérre és a szemnek is kellemes látvány. Ilyen a Toft ülőgarnitúra, ami egy nappaliban is megállná a helyét. A hét darabból álló szett egy hatalmas L alakú kanapévá állítható össze, amihez egy kávézó asztal is tartozik. Az elegáns megjelenésű bútordarabon akár a délutáni szieszta alkalmával szunyókálhatsz is, és a legjobb, hogy a szövete Sunbrella szövet. Ez a különleges anyag nem fakul vagy roncsolódik a napsugarak hatására sem, vízhatlan, így könnyű tisztítani és penészálló. Ideális kültéri darab, ami tökéletes a kültéri "nappaliba".

Ha hagyományosabb formavilágú kerti bútort keresel, akkor Domus Ventures Luxor sarokgarnitúráját ajánljuk. A polyrattan keretben vajpuha borítású felület vár, ami vízhatlan, ezért nem kell féltened a világos színű kombinációt. A 6 darabból álló szett elegáns, de természetközeli megjelenése egy tengerparti nyaralás idilli atmoszféráját teremti, ami akár minden nap a tiéd lehet!

A Merano ülőgarnitúra egy férfiasabb vonalat képvisel, amelynek stabilitása és tartóssága verhetetlen. A jelenleg két színben kapható szett egy háromszemélyes kanapét, két fotelt és egy kávézó asztalt tartalmaz. Robosztusabb megjelenése ellenére sem kell tartanod az átpakolásától, alumínium váza miatt nem túl nehéz viszont garantáltan ellenáll a rozsdásodásnak. Ennek és speciális "easy dry" párnáinak hála nyugodtan kint hagyható egész nyáron, bírja majd az időjárás rohamait.

Gyere le a március 6-ig tartó kültréri wellness kiállításra és próbáld ki, és saját magad is megtapasztalhatod, mit kínál egy prémium kategóriás kerti bútor!