Tavaszi megújulás a wellness erejével

Tavasszal megújul a természet és ez magával hozza azt a vágyat is, hogy magunkból is a legjobbat hozzuk ki. Ez remek időszak az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb életre való törekvésre! Használd ki a wellness erejét a változáshoz!


A rendszeres jakuzzi használat számtalan egészségügyi előnnyel és pozitívummal rendelkezik, de vajon a fogyás elősegítését is felírhatjuk erre a listára? Meglepő módon a válasz, igen!

  A meleg vízben ülve, élvezve a kényeztető masszázst is lehet kalóriát égetni, bár ez kétségtelenül nem helyettesíti az egészséges táplálkozást és a rendszeres mozgást. Fél óra alatt közel plusz 40 kalóriát tudunk elégetni a jakuzzis pihenéssel. Ettől senkinél nem fognak leolvadni a kilók egyik napról a másikra, de több fronton segíti az ideális súly elérését. Hogyan?

1. A napi jakuzzi használat tudatosítja és megerősíti az egészségedért folytatott küzdelmet, amit így nehezebben adsz fel és könnyebben hozol áldozatokat a célért!

2. A meleg víz ellazít, csökkenti a stresszt, így a stresszel járó túlevést és az evéssel való szorongáscsökkentést is kordában tudod tartani. A HotSpring medencék a nap minden percében költséghatékonyan tartják melegen a vizet, hogy bármikor csobbanhass egyet a lelki nyugalmad érdekében!

3. A meleg víz felpörgeti a véráramlást és az anyagcserét, hogy gyorsabban beinduljon a súlyvesztés.

4. Egy fárasztó nap után ellazítja a fájó izmokat, hogy frissebbnek érezd magad. A HotSpring medencék változatos és egyedi masszázsprogramokat kínálnak a teljes ellazulásért, mint például a gerinc melletti tartóizmokat relaxáló Moto-Massage. Ez segíti, hogy aktívabb maradj a nap folyamán és több erőd legyen akár a sportolás elkezdéséhez is!

5. Ha belekezdesz a sportlásba, akkor a medence masszázsprogramjai segítenek az izmokat lazán és edzésben tartani, hogy gyorsabban elmúljon az izomláz és a fáradtság!

6. A napi jakuzzi használat után jobban és mélyebben alszol majd. Ez pedig pozitívan befolyásolja az étvágyat, az akaraterőt és a fittséget is.

A HotSpring minőségi medencéi sokkal többet nyújtanak a luxus kikapcsolódásnál. Egy kipihentebb, egészségesebb és boldogabb éned eléréséhez segítenek hozzá, aki könnyebben el tudja érni és meg tudja tartani az ideális testsúlyát!