Broil King Imperial XL, professzionális grillezés otthon

Nem csupán méretével hívja fel magára a figyelmet az Imperial széria legnagyobb tagja, hiszen felszereltség és sokoldalúság terén is kiemelkedőnek számít.


A két különálló, egymástól függetlenül is működtethető sütőrész praktikus megoldásként könnyíti meg a nagyobb mennyiségű, vagy épp eltérő sütési módot igénylő ételek elkészítését, míg a tágas rakodótér elegendő helyet biztosít a fűszerek és egyéb alapanyagok tárolására is, rozsdamentes acél szerkezetének köszönhetően pedig az időjárási viszontagságoknak is ellenáll.

A kanadai gyártó szakemberei a legapróbb részletekig arra törekednek, hogy berendezéseikkel professzionális környezetet biztosítsanak a grillezés szerelmeseinek. Modelljeik kivétel nélkül a magas minőség és kifogástalan teljesítmény jegyében kerülnek piacra – ismerkedjünk meg a minden szempontból óriási Imperial XL grillsütővel!

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg a kerti pillanatok modern kiegészítőit! Az eseményre itt regisztrálhat.

Címkék: