Gourmet burgerrel közeledünk a finishez

Megkezdődött a visszaszámlálás: egy hét múlva itt a Séf a Rácson idei élő döntője, ahol az online receptverseny három legtöbb szavazatot kapott séfje mérheti majd össze tudását a sistergő sütők mellett.


Megkezdődött a visszaszámlálás: egy hét múlva itt a Séf a Rácson idei élő döntője, ahol az online receptverseny három legtöbb szavazatot kapott séfje mérheti majd össze tudását a sistergő sütők mellett.

„Ez a burger egy igen nemes haléléből, kardhalból készül. Gyorsan megvan, bármilyen technikával sütjük. Én most nem cédruslapon grilleztem a kopoltyúst, hanem egy szitarácsos hídon, aminek az aljára citromkarikákat szeltem, majd arra vajat tettem, és így kerültek rá a fűszerezett kardhal steakek.” – írta Cooky, a gasztronómiai megmérettetés egyik tapasztalt versenyzője.

A döntő szeptember 23-án, az őszi grillszezon megnyitójának keretein belül kerül megrendezésre a Spatrend központjában, Ürömön. Érdemes lesz kilátogatni a rendezvényre, hiszen amellett, hogy számos grillsütőt megtekinthetünk, Gianni Annoni bemutatójából, valamint a versenyzők kezei alatt készülő finomságokból is inspirálódhatunk. 

Címkék: