Profilom 2018. február 25. Vasárnap - Géza

Napi grillreceptünk: Csirkés tortilla leves


A sokszor hirtelen hidegebbre forduló tavaszi időjárás miatt jól esik néha egy meleg leves. Ezúttal tehát egy grillezett leves receptjét hoztuk el nektek, amely még a szeles napokon is gond nélkül elkészül. Gazdag és ízletes leves tortillával.

Melegítsd elő a grillt közepes hőfokra, majd kezdd el sütni a csirkecombokat. Ekkor vedd egy kicsit lejjebb a hőfokot és egyszeri megfordítással süsd őket 15-20 percig, amíg át nem sül.

Ekkor vedd le a csirke bőrét és a húst vágd apró darabokra.

Egy nagyobb mély serpenyőben hevíts fel két evőkanál olajat, és add hozzá az apróra vágott hagymát, zellert és a paprikákat. Süsd addig a zöldségeket, amíg majdnem meg nem puhulnak.

Ekkor add hozzá a zúzott fokhagymát, a cilantrót, a köményt és a koriandert, és egy percig süsd őket.

A folytatást itt találod.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook