Mesés volt a kiszolgálás!

Röpke 200 millió évet lépett vissza az időben a T-Rex nevű családi étterem, mely őslények között szolgálja fel kreatív fogásait.


Röpke 200 millió évet lépett vissza az időben a T-Rex nevű családi étterem, mely őslények között szolgálja fel kreatív fogásait.


Az étterem Lake Buena Vistában, Disney város központjában található. A vendéglő minden terme más és más arculatot kapott: van jégbarlang egy T-Rex csontvázzal, mélytengeri terem világító medúzalampionokkal és egy mozgó óriáspolippal, de piknikezhetünk is egy páfrányerdőben hatalmas darazsak közt, vagy végigizgulhatunk egy meteoresőt. Az étterem menüje nem mindennapi képzelőerőről tanúskodik, minden fogás egyedi, vidám nevet kapott, mint T-rexadillas vagy Caesarosaurus.


 

A hely sokoldalúságát mutatja, hogy nem ragadt le az ínyencek kényeztetésénél, ennél jóval többet vállalt. A jövő paleontológusai a Paleo Zónában tanulhatnak érdekességeket a múltról, sőt mélyebben is beleáshatják magukat, hiszen mini kutatást végezhetnek dinoszaurusz-kövületek és más kincsek után. A Dinó Boltban pedig különböző oktató játékok is beszerezhetőek a kis tudósoknak.


 

Az étterem igazi kalandtúra a gyerekeknek, ugyanakkor a felnőttekről sem feledkezik meg, főként ha dinoszauruszéhséget hoznak magukkal. Lehet növényevő vagy ragadozó a vendég, az étlap nem fogja cserbenhagyni. 


 

„Az állatok mozognak, és életnagyságban figyelik a területüket. Ámulva néztünk a mennyezetre, egyik pontból a másikba. Olyan, mint egy elvarázsolt kis sziget, csak épp nyüzsgés van a rengeteg embertől. Felejthetetlen élmény volt.” 


Címkék:

Előző Cikk

Élő híd fügéből