A jakuzzi fúvókák sokszínű világa

A Caldera Spas masszázsmedencék egyik különleges tulajdonsága, hogy a körkörös terápiának köszönhetően a test minden egyes izomcsoportját külön-külön átmasszíroztathatjuk a masszázs fejekkel, fúvókákkal.


A Caldera Spas masszázsmedencék egyik különleges tulajdonsága, hogy a körkörös terápiának köszönhetően a test minden egyes izomcsoportját külön-külön átmasszíroztathatjuk a masszázs fejekkel, fúvókákkal.

Milyen útvonalat kövessünk? Természetesen ez leginkább rajtunk múlik, hiszen lehetnek olyan területek, amelyek átmasszírozására nem vágyunk, vagy épp olyanok, amiket hosszabban szeretnénk kiélvezni.

Ám ha mégis egy teljes kört szeretnénk leírni, akkor kezdjük a masszázst a nyaknál, a vállnál, majd következzen a hát középső része. Ebben az esetben két sor fúvóka dolgozik a gerinc két oldalán, amelyek fókuszában a széles hátizom, a rombusz izmok és a csuklyásizmok szerepelnek. Néhány Caldera modellben a fúvókák a karokat is átmozgatják. Majd haladjunk lefelé, és a derék átmozgatása után jöhetnek a lábizmok. Nézzük meg, hogy az egyes masszázsfejek milyen módon és hol tudják átmozgatni az izmainkat.

1. UltraMassage® ülés – Nyugtató, lazító hatású masszázzsal kényezteti a nyakat, a vállakat és a hát közepét.

2. Sole Soothers® fúvókák – Stimuláló, vérpezsdítő masszázst ad a fáradt lábfejeknek.

3. Euphoria® fúvóka – Egy alaposan átmozgató, erőteljes masszázzsal lazítja el a combokat, térdeket, a lábikrát és a lábfejet.

4. Légfúvó rendszer – A stratégiai pontokon elhelyezett levegő fúvókák finoman átmasszírozzák a lágyabb szöveteket. (Csak az Utopia modellekben)

5. Whirlpool fúvóka – Ez a nagy teljesítményű fúvóka erőteljes masszázzsal kényezteti a hátunk alsó tájékát, illetve finom örvényeket kelt az egész jakuzziban.

6. LumbarSsage® ülés – Enyhíti a fájdalmat és feszültséget deréktájon egy különleges fúvóka segítségével.

7. EcstaSeat® - Célzott masszázst biztosít a nagy hátizmoknak. Egyes modellekben a csukló és/vagy a lábikra számára is beépítettek egy-egy fúvókát.

8. Atlas® Neck Massage System – Egy gondosan körvonalazott párna gyengéden tartja a nyakunkat, míg egy különálló, a víz felszíne felett lévő fúvóka finoman lazítja a nyakizmokat. (Csak az Utopia modellekben.)

Ha eszedbe jutott már, hogy milyen jó lenne nap, mint nap élvezni a jakuzzizás jótékony hatásait, nézz be a Caldera Spa kulisszái mögé, ahol biztosan megtalálod álmaid masszázsmedencéjét. Március végéig most kedvezményes áron válogathatsz a minőségi medencék között!

Címkék: