Minimalista design és tökéletes kényelem

Talán már ön is tapasztalta, hogy egy-egy nagyobb vendégszámú összejövetel alkalmával nehézkessé válhat az ebéd tálalása. Ha azt szeretné, hogy a kerti partik, vagy vasárnapi ebédek során biztosan mindenkinek jusson hely az asztalnál, azonban a kifinomult stílust nem áldozná fel a kényelem oltárán, a Livorno/Malaga étkezőgarnitúra tökéletes választás.


A Jati & Kebon márka bútorai letisztult, kifinomult stílussal kínálnak maximális kényelmet és időtálló megoldást a kültéri lakberendezésben. A Livorno/Malaga 8 személyes étkezőgarnitúra minőségi alumíniumból készült, és futurisztikus formavilágával igazán különleges kiegészítője lehet teraszunknak és kertünknek egyaránt.

A gyönyörű, eleganciát sugárzó szett tökéletes alkalmat kínál nagyobb családi összejövetelek lebonyolításához, míg a stílusos Livorno asztalnál biztosan mindenki komfortosan élvezheti a finom falatokat és a társaság élményét. A Malaga étkezőszékek pompás vonalai kicsik és nagyok kényelmét egyformán biztosítják.

Április 11. és 15. között, a Construma kiállítás ideje alatt a SpaTrend ürömi bemutatóterme exkluzív ajánlatokkal várja mindazokat, akik szakértők segítségével szeretnék kiválasztani a teraszuk, vagy kertjük hangulatához leginkább illő kiegészítőket: ismerje meg a prémium kerti bútorok, professzionális grillek és maximális kikapcsolódást nyújtó masszázsmedencék széles választékát!