Műanyagmentes kerti bútor?! Hát persze!

A végéhez közeledik július, így a műanyagmentes július kihívás is. Eddig is adtunk pár tippet, hogy hogyan csökkentheti viszonylag egyszerűen az eldobható, egyszer használatos műanyagok használatát, de reméljük a továbbiakban is velünk tartanak. Sőt, reméljük, hogy ezentúl nem csak ebben a hónapban gondol majd többet a környezetvédelemre, hanem egész évben műanyagmentes július lesz háztartásában.


Már többször említettük, hogy a műanyaghulladék csökkentésének kulcsa az átgondolt vásárlás. Bármit is vásárolunk ,részesítsük előnyben a minőségi alapanyagokból készült, időtálló darabokat, az olcsóbb, de sokkal silányabb variációkkal szemben, így nem kell évről évre újravásárolnunk ezeket a használati tárgyakat, s nem növeljük feleslegesen a kidobott szemétmennyiségünket sem. Természetesen igaz ez kerti bútor vásárlása esetén is.

A Jati & Kebon és Spalounge brandek kerti bútorai nem csak szemet gyönyörködtetőek és elegánsak, de prémium minőségű alapanyagaiknak hála ellenállnak az időjárás viszontagságainak is. A porszórással festett alumínium váz nem rozsdásodik, nem kopik és még a tisztántartása is gyerekjáték. Ezt a különlegesen strapabíró vázat prémium minőségű Sunbrella szövetek fedik, melyek UV sugárzás és vízállóak, így ezek kerti bútorok hosszú-hosszú évekig lesznek kertje, terasza stílusos berendezési tárgyai. Nincs olyan kerti parti, medencés buli vagy baráti grill vacsora, mely megviselné ezeket a strapabíró, mégis elegáns, fiatalos design bútorokat.

Látogasson el oldalunkra és válasszon ön is a modern és stílusos Jati & Kebon vagy Spalounge alumínium vázas kerti bútoraink közül és iktassa ki a cseppet sem dekoratív, rossz minőségű műanyag kerti bútorokat.