Készülj törhetetlen poharakkal a kerti parti szezonra

A poharak fogyóeszközök, amiknek elég egy apró koccanás, erősebb letétel vagy egy mosogatás közbeni baleset, hogy elpattanjanak vagy kicsorbuljanak. A sok embert számláló kerti partikon, rohangáló gyerekek vagy a medencéből kiszállók vizes kezei között pedig könnyen felborul, leesik egy-egy darab. A Happy Glass üveghatású poharaival többé nem kell félned a szerte repülő szilánkoktól.


A Happy Glass cég ugyanis olyan súlyra, kinézetre és tapintásra is valószerű üveghatású, de műanyag poharak készít, amelyek nem törnek, csorbulnak még leejtés során sem. A tartós anyag használata biztonságot nyújt anélkül, hogy eldobható poharakkal szennyeznéd a környezetet vagy törékeny poharak utáni szilánkvadászattal kellene megakasztanod a kültéri mulatságot.

A Happy Selection széles választékban kínál poharakat, hogy a család apraja és nagyja is biztonságban lehessen a mulatságok alkalmával. Üdítős, sörös, boros poharak mellett választhatsz rövid italos pohárkákat vagy kancsót is, amibe nagy mennyiségű limonádé fér. Vagy koktéloznál a medencében miközben a naplemente utolsó sugarait nézed? A Happy Glass erre is kínál megoldást, hogy a poharakat a vízbe is magaddal vihesd.

Nem gond a csúszós felület sem, legfeljebb az italodtól kell majd elbúcsúznod, a poharadtól biztosan nem!

Szavazz te is a biztonságra, akár saját otthonodról, akár kiadásra szánt ingatlanról legyen szó!