Elektromos gyújtó grillekhez és kandallókhoz

A faszenes grillek, kemencék és kandallók begyújtása sosem volt még olyan könnyű, mint manapság. Az egykor komoly nehézséget okozó folyamatot olyan technológiai innovációk segítik, mint pár perc alatt fehéren izzó faszenet adó Looft Lighter.


Ez a rendkívül hatékony, teljesen elektromos készülék képes minden éghető anyagot percek alatt felizzítani, így könnyítve meg a grillezés, a sütés vagy éppen a fűtés folyamatát. Felejtsd el a begyújtó folyadékokat és a rosszul égő hulladékpapírokat, mert ez az egyszerű, de 2000W-os teljesítményű szerkezet pillanatok alatt felforrósítja a levegőt és nemcsak begyújtja a fát vagy a faszenet, hanem folyamatosan táplálja a tüzet, amíg stabil nem lesz. Beltéren és kültéren egyaránt számíthatsz rá!

A hosszú nyelű (45 cm) begyújtó eszközzel kellemesen távol tarthatod magad a hőforrástól, így biztonsággal használható még nagyobb szélben is. Nincs kipattanó szikra, felforrósodó nyél, csak azonnali siker. Működtetése rendkívül egyszerű, gyors és praktikusan sokoldalú. A Looft Lighter nem csak amatőr és profi grillezőknek ajánlott, de kemencével, kültéri sütőtérrel, kandallóval és kályhával rendelkezők számára is azonnali, hatékony segítség a tűzgyújtásban! De még ezt is lehet tovább fokozni!

A most akciósan megvásárolható Looft Lighter gyújtónak a rengeteg előnye és praktikussága mellett, van egy apró szépséghibája is.  Mégpedig az, hogy elektromos eszköz révén a hálózathoz kötött. Ezért ha kültéren szeretnéd használni és mondjuk hordozható grilleket vagy a kert végében található tűzrakókat gyújtanád be vele, akkor meg kell oldanod az áram helyhez vitelét is. Erre a problémára kínál ötletes megoldást a begyújtó következő generációja, a Looft Lighter X.

Ez a modell már vezeték nélküli kivitelben érkezik, ami tökéletesen leválasztható a hálózatról, tehát abszolút mobil. A 43 cm hosszú eszközt egy 2000mAh akkumulátor hajtja, ami közel 2 óra alatt tölt fel teljesen az egységet, majd ezt követően már mindössze egyetlen perc alatt felfűt maximális hőfokra (650 fok).

Ha nem szeretnél begyújtó kürttel vesződni vagy gyújtófolyadékokat használni, akkor ez az apró erőmű pillanatok alatt megoldja tűzgyújtás gondját. Hatékonyan, kényelmesen és adalékanyagok nélkül! Kiváló ajándékötlet kandallóval, grillel vagy kemencével rendelkezők számára, akik garantáltan áldani fogják a neved, minden egyes Looft Lighter használatkor!