5 perc alatt izzó szén az elektromos grillgyújtóval

A faszenes grillek, kemencék és kandallók begyújtása sosem volt még olyan könnyű, mint manapság. Az egykor komoly nehézséget okozó folyamatot olyan technológiai innovációk segítik, mint pár perc alatt fehéren izzó faszenet adó Looft Lighter X. Ezzel az okos és hatékony kis eszközzel nem kell többé hosszú ideig aszalódni a nyári napon a faszén begyújtása miatt, pár perc és már kezdődhet is a sütés!


Ez a rendkívül hatékony, teljesen elektromos készülék képes minden éghető anyagot percek alatt felizzítani, így könnyítve meg a grillezés, a sütés vagy éppen a fűtés folyamatát. Felejtsd el a begyújtó folyadékokat és a rosszul égő hulladékpapírokat, mert ez az egyszerű, de 2000W-os teljesítményű szerkezet pillanatok alatt felforrósítja a levegőt és nemcsak begyújtja a fát vagy a faszenet, hanem folyamatosan táplálja is a tüzet, amíg stabil nem lesz. Beltéren és kültéren egyaránt számíthatsz rá, és már zsinór nélküli változatban is elérhető!

A hosszú nyelű (45 cm) begyújtó eszközzel kellemesen távol tarthatod magad a hőforrástól, így biztonsággal használható még nagyobb szélben is. Nincs kipattanó szikra, felforrósodó nyél, csak azonnali siker, ami után nem is akarsz majd mást használni! Működtetése rendkívül egyszerű, gyors és praktikusan sokoldalú. A Looft Lighter nem csak amatőr és profi grillezőknek ajánlott, de kemencével, kültéri sütőtérrel, kandallóval és kályhával rendelkezők számára is azonnali, hatékony segítség a tűzgyújtásban! Nyáron és télen egyaránt hasznát veszed majd. Bármit is szeretnél begyújtani, erre az elektromos eszközre számíthatsz!

A Looft Lighter gyújtó jelenleg két változatban kapható. Az alap darabnak ugyanis a sok praktikus tulajdonsága mellett van egy apró szépséghibája is.  Mégpedig az, hogy elektromos eszköz révén a hálózathoz kötött. Ezért ha kültéren szeretnéd használni és mondjuk hordozható grilleket vagy a kert végében található tűzrakókat gyújtanád be vele, akkor meg kell oldanod az áram helyhez vitelét is. Erre a problémára kínál ötletes megoldást a begyújtó következő generációja, a Looft Lighter X.

Ez a modell már vezeték nélküli kivitelben érkezik, ami tökéletesen leválasztható a hálózatról, tehát abszolút mobil. A 43 cm hosszú eszközt egy 2000mAh akkumulátor hajtja, ami közel 2 óra alatt tölti fel teljesen az egységet, majd ezt követően már mindössze egyetlen perc alatt felfűt maximális hőfokra (650 fok). Használaton kívül az eszköz automatikusan kikapcsol a környezet védelme érdekében, de ha éppen megy, akkor nagy hőre kell számítanod. Még egy Boost gomb is található a gyújtón, amivel az oxigénáramlást szabályozhatod a maximális hőfok eléréséhez.

Ha nem szeretnél begyújtó kürttel vesződni vagy gyújtófolyadékokat használni, akkor ez a a két erőmű pillanatok alatt megoldja a tűzgyújtás gondját. Hatékonyan, kényelmesen és adalékanyagok nélkül gyújthatsz be ezentúl minden grillt, kandallót, kemencét, farakást vagy éppen égetni való szemetet! Ráadásul ajándékötletnek is  kiváló, ha van olyan barátod, aki az előbb említettek bármelyikével rendelkezik, garantáltan imádni fogja a Looft Lighter hatékonyságát és profizmusát!