Segítünk berendezni álmaid teraszát

Az ideális (kerti) bútorok megtalálása sokkal nehezebb, mint azt gondolnánk. Nem elég a boltokat járni vagy a katalógusokat nézegetni. Érdemes annak is utána járni, hogy milyen lesz használni a bútort és mennyire szolgálja majd jól az érdekeidet! Ehhez kapsz most profi segítséget a GardenTrend csapatától!


A GardenTrend a prémium kategóriás kültéri bútorokra specializálódott, amelyek nemcsak öltöztetik a teraszt, de megunhatatlan funkcionális kényelmet visznek a kerti kikapcsolódásba! Az időjárásálló, tartós alapanyagokból és stabil szerkezeti kialakítású bútoroknál fel sem merül, hogy kopik a színük vagy hogy recsegnek-ropognak az ember súlya alatt.

A maximális kényelemről vastag, vízlepergető szivacsok és párnák gondoskodnak, és a a bútorok anyaga sem öregszik el, szárad ki az erős napfénytől. A többféle típust és stílust kínáló cég bútorai között találsz kicsiket, nagyokat és egészen különleges darabokat is. Hogy a személyiséged és a kültered számára is ideális darabokkal térj haza, egy kérdőív kitöltésével segítenek leszűkíteni a kínálatot!

Csak ki kell választanod a listából, hogy mekkora helyre, milyen típusú és milyen hangulatú bútort keresel, és máris készen vár a választék, amiben garantáltan örömödet leled majd! Akár erre a nyárra, akár már a jövő szezonra keresel a teraszodhoz bútort, a GardenTrendnél készségesen segítenek, hogy olyan bútorral térhess haza, amit évek múltán is büszkén mutogatsz majd a látogatóidnak.

Töltsd ki a részletes kérdőívet és várd a szakértő munkatársak jelentkezését!