Őszi esték bearanyozója: a teraszmelegítő

Hiába lesz egyre zordabb az időjárás, nehéz lemondani a nyári éjszakák balzsamos emlékéről. Újra pulcsit húzni, fagyoskodni a kültéri bulikon és a lakás falai közé menekülni a hűvös elől az önfeledt nyarak végét jelenti. Kivéve, ha egy teraszmelegítővel visszahozod a nyár édes ígéretét, legalább egy rövid időre!


A teraszmelegítő egy nagyon praktikus kiegészítő kertekbe vagy teraszokra, és nem csak ősszel. Tavasszal már korán élvezheted a teraszodat, amikor a hőméréséklet még önmagában nem elég meleg a hosszas kint tartózkodáshoz. Hűvös nyári és őszi estéken is kihasználathatod, hogy szinte azonnal felmelegítheted a teraszod vagy kerted egy részét, méghozzá gombnyomásra.

Az Italkero Dolce Vita teraszmelegítő egy három méter sugarú körben ontja magából a meleget és a barátságos fényt. Kerti partikon pedig kifejezetten jól néz ki, ahogy az üveg mögé zárt lángoszlop bevilágítja a teret a hangulatos fénnyel.

Az ívelt formájú teraszmelegítő látványos kiegészítője lehet bármely terasznak, ahol extra fényre és melegre van szükség. Sőt, akár extra rakodófelületként is hasznosíthatod, hiszen egy könyöklő polc is felszerelhető rá, ahova bárki leteheti az italát vagy ételét egy kerti partin.

Ha szeretnéd kitolni a kint tartózkodás idejét, és még a csípős reggeleken is a kertben innád meg a kávéd, akkor szerezz be egy teraszmelegítőt és még télen is élvezheted a friss levegőt. Kellemes melegben!