Színterápiával hódítanak a LimeLight jakuzzik

A jakuzzi a pihenésről, kikapcsolódásról és lazításról szól. A meleg vizes masszázsmedencék emellett olyan plusz kényelmi funkciókat is tartalmaznak, amelyek még tovább képesek fokozni az élményt. Ilyen a kényelmes fejpárna, a vízesés vagy a változtatható belső világítás. Ez utóbbi a LimeLight medencék legnagyobb erőssége.


A piacon egyre több masszázsmedencéből választhatjuk ki azt, amelyik jó esetben hosszú évtizedekig szolgálja majd a családot. A HotSpring medencékben minden együtt van, amit kereshetünk: 100%-os szigetelés, 24 órás vízszűrés, erős és igazi masszázsélményt kínáló jetek. A HotSpring azonban három eltérő családot is kínál, amelyekben ugyancsak több medence található, tehát ha a gyártó meg is van, a medence típusának kiválasztása még várat magára. Ebben segít az alábbi videó, amely a középkategóriás medencecsalád, a LimeLight modelljeire, erősségeire és tulajdonságaira fókuszál.

Ahogy a videóból is kitűnik, a LimeLight medencék igazi húzóereje a világítás. A külső és belső világítása is kiemeli a többi család közül. Letisztult vonalaiba úgy simul a rejtett világítás, hogy jelenlétüket csak akkor vesszük észre, amikor bekapcsoljuk a kívánt színvilágot. A világítás ugyanis nemcsak praktikus célokat szolgál: hogy mondjuk könnyen odataláljunk a sötét kertben, teraszon is a medencéhez, de színterápiás eszközként is használható. 

Belső világítása, amellyel akár a vízesést is megvilágíthatjuk változtatható. Kedvünk és hangulatunk szerint állíthatjuk a fehér, kék, piros vagy zöld fényeket, attól függően, hogy éppen mire van szükségünk. A piros energizáló hatása remek napindító, míg egy nehéz nap végén a nyugalmas sugárzó kéket érdemes választani.

Ha szeretnéd a maximumig fokozni medencéd élvezeti értékét, akkor a LimeLight modelleknél jó kezekben vagy. Gyere el  szeptember 6-ig a SpaTrend Expo Global valamelyik helyszínére és nézd meg saját szemeddel a lenyűgöző megjelenését.