Vizi porszívóval mindig tiszta lesz a jakuzzi

Színpompás levelek, csillagos égbolt és friss levegő jellemzi az őszt, ami csábít a kinti időtöltésre. A hűvös estéket a masszázsmedence melegében tölteni kivételes élvezet, ami nyugalmat és relaxációt hoz az életedbe. Kivéve ha a szél behordta leveleket és porszemcséket kell kerülgetni a medencében. Mit tehetsz ellene?


A HotSpring masszázsmedencék no bypass szűrőrendszere lehetővé teszi, hogy egy csepp víz se kerülhesse el a szűrőt, akár megy éppen a keringetés, akár nem. Ez a hatékony módszer segít tisztán tartani a vizet, de a medence aljára ülepedett  koszt nem könnyű elmozdítani a helyéről. Ebben segít a Spa Vac medence porszívó, ami a hagyományos porszívókhoz hasonlóan felszívja a szennyeződéseket, de nagy előnye, hogy nem elektromos árammal működik.

 

A kültéren tartott medencéket így nem kell egy zsinóros készülékkel kerülgetni, miközben a víz alatti koszt kergetjük. A porszívó, ahogy a videóból is látszik, egyszerűen használható. A vákuumot hívja segítségül, hogy a koszt a vízzel együtt felszívja a rendszer, emiatt esélye sem lesz elmenekülni az apró szemcséknek sem. A porszívót kiemelve a megtisztított víz aztán visszakerül a medencébe, míg a kosz fennakad a Spa Vac szűrőjén. Egyszerű, hatékony és elektromos áram nélkül is bevethető készülék. Nem kell hosszabbítókkal bajlódnia és akár az éj leszállta után is porszívózhat, a szomszédokat biztosan nem zavarja majd.

Élvezze a forró, relaxáló fürdőzéseket a csendes őszi éjszakákban amikor csak kedve tartja.