3 összetevő, amit a napvédő tartalmazzon

A jó idő beköszöntével eljött a napvédők ideje, de az egyre telítettebb piacon nem könnyű megtalálni azt a készítményt, ami jó illatú, gyorsan felszívósik és hatékonyan kiszűri a káros sugarakat. Ezt a három összetevőt keresse a flakonokon, és akkor nem tévedhet.


DNS helyreállító enzim: Ez a különleges enzim segít a káros napsugárzás által okozott sejtkárok helyreállításában.  Ezáltal nemcsak a bőrroncsolódást  mérsékli, de a leégés okozta bőröregedést is gátolja.

Shea vaj: A meleg és a napsugarak okozta szárító hatást csökkenti a shea vaj, ami segít bent tartani a bőrben a nedvességet.

E-vitamin: Természetes antioxidáns, ami a káros napsugárzás miatt felszabaduló szabadgyököket köti meg, így védi a bőrt.

A !QMS Medicosmetics napvédőjében, az 50 faktoros Cellular Sun Protectionban ez mind együtt segít, hogy a bőr még a legnagyobb napsütésben is megőrizhesse egészségét és fiatalos megjelenését. A fizikai és kémiai nepvédők legjobb tulajdonságait ötvöző napvédő nélkülöz minden allergén összetevőt, így gyerekek és érzékeny bőrűek is használhatják.

Ha személyesen is meggyőződne !QMS Medicometikumok hatékonyságáról, és egységes, fiatalos, rugalmas bőrnél nem elégszik meg kevesebbel a nyaralás alatt sem, akkor lepje meg magát a Cellular Sun Protectiont, és vigye magával utazáshoz is.