A grilltisztítás nagyágyúja

A grillezéshez szorosan hozzátartozik a sütő tisztítása is, amely nélkül sem a grill nem él hosszú ideg, sem a rajta készülő ízek nem lesznek tökéletesek. Szerencsére a forró grillről gyorsan lekaparható az odaégett ételt egy jó kefével. Milyen a jó kefe?


A Broil King grillkeféje minden olyan szempontnak tökéletesen megfelel, amelyet egy profi tisztítótól elvárhatunk. A speciálisan hajlított fej enyhe ív követi a tisztító mozdulat természetes görbületét, így gyorsan, könnyedén és maradéktalanul tisztít.
A cserélhető fejjel rendelkező nyél rozsdamentes anyagból készül, tartósságához kétség sem férhet, de emellett a könnyebb tárolhatóság miatt a nyél egy akasztóval, a biztosabb fogás érdekében pedig csúszásgátló, szilikon nyéllel rendelkezik.

A legnagyobb előnye a kefének természetes az erős sörtékben rejlik, amelyek az odaégett ételmaradékot is lekaparják. Emellett már tényleg  csak hab a tortán, hogy a kefének koromszűrője is van, amitől a lekapart szennyeződés nem  terül vissza a felületre. Az 50 cm-es nyél pedig abban segít, hogy még a sistergő grillen se okozzon problémát a pucolás, így két fogás között is bátran tisztíthatja a rácsokat.