Egyedi és praktikus: a Bari Mobil asztalka

Első pillantásra inkább tűnik kortárs műalkotásnak, mint kerti asztalnak a Jati & Kebon által megálmodott Bari Mobil asztalkája, de tévedne, aki azt hinné, hogy csak a szemnek lehet érdekes ez a különleges darab.


A kül-és belteret összemosó bútorokat készítő cég mottója, hogy a kertben sem kell kényelmetlen székeken nyomorogni, ezért a nappalik kényelmét időjárásálló anyagokkal keresztezték a Jati & Kebonnál. A falakat és ajtókat ledöntő elképzeléseiről híres cég asztalkája is rendelkezik ikonikus jellemvonásaikkal: ötletes, merész, minőségi és kissé szokatlan.

Az asztal asszimetrikus formája magához vonza a tekinteteket, de nemcsak magassága gondoskodik a kényelmes használatáról, hanem a rakodótérként is használható rekesze. Az állítva és fektetve egyaránt alkalmazható kisasztal áthelyezését egy ötletes megoldással segítik úgy, hogy az elsőre véletlenszerűnek tűnő formák egy tökéletesen funkcionáló, praktikus és áramvonalas elegyet alkotnak. Stílus, forma és praktikum találkozása ez a kellemmel.