Profilom 2017. augusztus 16. Szerda - Ábrahám

Napi grillreceptünk: Grillezett csuka mexikói salátával


Gyakrabban kellene halat készítenünk, mert ennek az ételtípusnak is a grillen a helye. Ez a csuka recept a legjobb példa arra, hogy mit ki lehet hozni egy csontos halból a megfelelő fűszerezés segítségével.

Melegítsd elő a grillt közepes fokra, amikor felmelegedett, olajozd meg a rácsokat.

Amíg melegszik a grill, készíts egy pácot 2 evőkanál olajból, 5 g sóból és borsból, valamint 2 evőkanál citromléből. Ezzel a páccal kend le óvatosan a filék mindkét oldalát, majd tedd fel sülni.

Zárt fedő mellett 4-5 percig süsd a halat oldalanként.

A recept folytatását ezen az oldalon találod.

Séf a Rácson - A Döntő! Élő grillverseny és grillshow május 7-én, a MAXCity Design+ Kiállítás és Vásáron.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook