Profilom 2017. október 17. Kedd - Hedvig

Napi grillreceptünk: Sültkrumpli helyett pirított édesburgonya


Érdemes még most beszerezni az édesburgonyát az őszi szezonra, nehogy idő előtt elfogyjon az alapanyag a boltok polcairól. A hűvös helyen sokáig elálló aranysárga alapanyag kiválóan grillezhető, és ugyanúgy felhasználható köretként, mint a krumpli.

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

A faszénen sült édesburgonya különösen kellemes ízzel és állaggal rendelkezik, elkészítéséhez pedig alig pár kellékre van szükség.

A krumpliról dörzsölj le minden szennyeződést, de lemosni nem kell őket. A kamado grillt gyújtsd be, és várj addig, amíg a faszén egyenletesen nem izzik.

A recept folytatásáért kattints ide.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook