Hogyan válhatsz híres grillszakáccsá, ha feltöltöd saját receptjeidet?

  • írta:
  • 2018.08.10

Sokan álmodoznak arról, hogy receptjeikkel, különleges grillfogásaikkal egyszer csak híves szakáccsá, grillezésben jártas szakemberré válnak. Egy grillrecept oldalon nyilvánosan grillezni eddig csak álom volt, de amióta megjelent Magyarország grillrecept gyűjteménye, már csak egy lépés, hogy ismert séffé válj.


Grillezni jó. A grillezés összehoz, közösséget formál, társasági eseményt jelent számunkra. A grillreceptek.hu internetes receptoldal sokakat híressé tett már. Ennek köszönheti hírnevét Tarsoly Laci, aki grill éttermet nyitott Debrecenben, vagy a miskolci Antal Gabi, aki a SÉF a rácson receptverseny óta sikeresen megnyert több grillbajnkságot és megjárta az Írországban tartott grill világbajnokságot.

Sikertörténeteink szinte végtelenek. Nem mindenki szeretne nemzetközi seikereket a grillezésben, de sokan szeretnénk különleges ételeket készíteni barátainknak, és büszkén megmutatni ezt másoknak is. A grillreceptek.hu arra vállalkozott, hogy helyet és lehetőséget kínál mindatoknak, akik szeretnék megmutatni a világnak tehetségüket, és szívesen töltenék fel kipróbált receptjeiket, akár szövegesen, akár video formájában is.

Jelentkezz te is grillszakácsnak most a grillreceptek.hu portálon és megmutathatod tehetségedet és receptjeidet a nagyvilágnak. Ha reklámozni szeretnél, arra is van most lehetőséged. Minden recepthez tartozik ugyanis egy 970 x 90-es banner, amit ingyenesen használhatsz egy éven át, és minél többen mézik meg receptjeidet, annál nagyobb népszerűségnek örvend majd a tevékenységed. 

Hogyan csináld?
Látogasd meg a grillreceptek.hu oldalt, és regisztrálj! Jelentkezésedet hamarosan jóváhagyjuk, és már mehet is a receptek feltöltése. A receptek feltöltésénél lehetsz teljesen kreatív, hogy a te receptjeid legyenek a legérdekesebbek. Írhastsz bevezetőt, amelyben tájékoztathatod az olvasóidat arról, hogy milyen körülmények között készült az étel. Használhatsz különleges hozzávalókat, ágyazhatsz be videót, amelyet előzetesen feltöltünk a video portálunkra, vagyis a youtube csatornánkra. A receptjeidet megjelnítjük a magyar receptgyűjteményekben és hírportálokon. Te magad is megoszthatod a receptedet a saját Facebook, vagy instagram oldaladon. Minél több receptet töltesz fel, és minél többen nézik azokat, annál többen látják majd hirdetéseidet is. Ennek a részleteiről is kérdezz bátran. 

Jó grillezést kívánunk!

(A képen: Serényi Zsolt - grillszakács, étterem tulajdonos (Bp BARbq))

Kedvelj mindket a Facebook-on is, és olvasgasd szakácsaink receptjeit!