Törhetetlen poharak Halloweenre

A bulik forgatagában az üvegpoharak soha sincsenek igazán biztonságban, de ha nem szeretne lemondani az üveg hatásról vagy nem akarja a környezetet terhelő, eldobható műanyagban kínálni az italt, akkor is van megoldás!


Ma már léteznek olyan, kiváló minőségük miatt tartós műanyag poharak, amelyek nemcsak törhetetlenek, de megjelenésükben kísértetiesen hasonlítanak az üvegpoharakra. A törhetetlen poharak kerti partikhoz, medencés összejövetelekhez és nagy tömegekhez ajánlott, mert esetükben az sem jelent majd gondot, ha egyszer, kétszer padlót fognak a nagy tumultusban.

A belga fejlesztésű poharak többféle típusban is elérhetőek, így akár az egész otthoni pohárkészletet lecserélheti vagy kiegészítheti. A sörös, boros és vizes poharakon kívül kancsót is talál a készletben, hogy a gyerekzsúroktól, a hétvégi villásreggelin át a hajnalig tartó bulikig mindent kiszolgálhasson.

Szeretne ön is kipihentebb és környezettudatosabb életmódot? Akkor regisztráljon a weboldalon, és látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék, gőzkabinok, szaunák széles választékát.