Látványos és tartós alakformálás az E-fittel

„Ha fogyásról vagy alakformálásról van szó, nem könnyű levenni a lábamról, alig akad olyan módszer, amit ne próbáltam volna ki, ebből adódóan kételkedve fogadom az újabb eljárásokat, szereket, diétákat. Tavaly például az egész évet végigbicikliztem, idén pedig sorra vettem a legtrendibb diétákat, legutoljára speciális ételeket vettem egy kisebb vagyonért, hozzá pedig színes tablettákat. Az eredmény tartós, azaz maradtam 80 kilogramm, fáradt és egyre több mindenem fáj az életvitelemből adódóan."


„Ha fogyásról vagy alakformálásról van szó, nem könnyű levenni a lábamról, alig akad olyan módszer, amit ne próbáltam volna ki, ebből adódóan kételkedve fogadom az újabb eljárásokat, szereket, diétákat. Tavaly például az egész évet végigbicikliztem, idén pedig sorra vettem a legtrendibb diétákat, legutoljára speciális ételeket vettem egy kisebb vagyonért, hozzá pedig színes tablettákat. Az eredmény tartós, azaz maradtam 80 kilogramm, fáradt és egyre több mindenem fáj az életvitelemből adódóan."Kipróbáltuk az E-FIT-tet


Az E-FIT először azzal fogott meg, hogy engem szólított meg, az idő- és energiahiányban szenvedő, ülőmunkát végző embert; a súlyproblémák ellen küzdő nőt, aki számára fontos, hogy minél tovább maradjon egészséges; a fáradt anyát, akinek fáj a háta, rossz az állóképessége, és ha sprintel a villamos után, már megérzik az izületei. És nem utolsósorban azt a tapasztalt fogyókúrázót, aki már tisztában van azzal, hogy helyes életmód, rendszeres és megfelelő étkezés nélkül nincs az a csodaszer, amit csak be kell szedni, amit csak magunkra kell kapcsolni, és azonnal látványos eredményeket produkál. Tenni kell az eredményért, de nem mindegy, hogy ez mennyi időt és pénzt igényel. És itt a lényeg!


Hangzatos ígéretek helyett tényeket kaptam, konkrétan egy, több száz emberen elvégzett hazai orvosi tanulmány támasztja alá az E-FIT elektromos izomstimulációs gépeinek egészségre gyakorolt hatását. Ennek célja eredetileg az volt, hogy kiderítse az esetleges káros hatásokat, ám az eredmények azt bizonyították, hogy több szempontból is kedvező a testnek, a szervezetnek és nem utolsó sorban a léleknek, hiszen ha egészségesek és szépek vagyunk, kevés dolog szegheti kedvünket.”


 

EXTRA: Üzleti lehetőség! 


Az E-Fit egy nagyon sikeres edzés-módszer, melynek köszönhetően befektetési formaként is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez nagyban köszönhető a kiemelkedő hely- és költséghatékonyságának.


Ezen népszerűség jól mutatkozik az E-Fit eladási statisztikáiban is, hiszen több mint 650%-os bővülés volt tapasztalható az elmúlt 12 hónapban. A befektetés megtérülése kiemelkedően gyors, főleg, ha már egy létező infrastruktúrába történik a beruházás. A megtérülési idő 50%-os kihasználtság mellett is mindössze 4-6 hónap.   

 

Az E-Fit megoldások leggyakrabb felhasználási területei: sport klubok (edzés és rehabilitáció), edzőtermek, szépség- és egészség szalonok, wellness hotelek, valamint személyi edzők, mint egyéni vállalkozók.


Teszt és tapasztalatok


Az elektromos izomstimulációs gépek használatának egyik fontos előnye, hogy az edzések során egyszerre mozgatja meg a test minden izmát: nem kell külön hasazni, lábgépezni, hátizom-gépet húzni-engedni. Az E-FIT által kínált módszer jóval több izmot mozgat meg, 20 perc alatt 36 ezer izom-összehúzódással az élen jár. A teljes test edzése megy végbe ez idő alatt, hiszen külön pántokkal a vádli, a tricepsz (integetőizom), bicepsz izmait is megdolgoztatja.


Kézzel fogható eredmények


Mivel az elektromos izomstimuláció beindítja a vérkeringést, a salakanyag távozik, a bőr feszesedik, a megfelelő folyadékbevitel mellett a narancsbőr egyre halványabb lesz. Az anyagcsere felgyorsulásával beindul a fogyás is, ám a megfelelő étkezési szokások - azaz a megfelelő időben a megfelelő mennyiségben elfogyasztott étel – beiktatása nélkülözhetetlenek az edzések sikeréhez. A vércsoportdiéta jó irányadó lehet, de a bérlet tartalmazza a személyi edző mellett a személyre szabott életmód-tanácsokat is.


Röviden, mit tud ez az EMS technológia?


Az EMS technológia már régóta létezik, elektromos impulzust alkalmaznak a gyógyászatban, kozmetológiában, a versenysportban és a rekreációban. Ezek az ingeráramnak nevezett különböző hullámformák egy-egy célzott hatás kiváltására alkalmasak, és rendeltetésszerű használatuk során nemkívánatos mellékhatások nélkül segítik az izmok és kötőszövetek regenerálódását, fejlődését, a trombózis megelőzését. Mára számtalan kutatói vizsgálat, orvosi és sporteredmény bizonyította hatékonyságát, a technológia az Amerikai Egyesült Államok Egészségügyi Hivatalának Étkezési és gyógyszer osztályán is (Food and Drug Administration) bejegyzésre került, mint elismert terápiás módszer.


Ezen a technológián alapulnak az EMS-edzések is, azaz a speciális gépek és ruházat révén közvetlen az izmokhoz jut az elektromos stimuláció, aminek hatására azok ugyanúgy összehúzódnak és elernyednek, mint sportolás közben, csak lényegesen jóval többször és erőteljesebben. Ehhez azonban víz kell, nem csak szervezeten belül, hanem kívül is, ezért az ilyen edzőtermekben az elektródákat tartalmazó pántok vagy ruházat alatt nedves pamutruha viselete szükséges.

www.efit.huMOST KIPRÓBÁLHATOD A SPATREND EXPO JAKUZZI KIÁLLÍTÁSON ÉS VÁSÁRON!IGÉNYELJ TISZTELETJEGYEKET A SPATREND EXPO-RA! A jakuzzi vásáron részt vevők között kisorsolunk egy 3 ALKALMAS BÉRLETET, valamint az Expo-n megrendelt E-Fit gép vásárlásból 100 000 Ft kedvezményt biztosítunk!


Címkék: