Felnyitható kávézó asztal ülő- és állófogadáshoz

A modern teraszok és kertek kiegészítőitől már nemcsak annyit várhatunk el, hogy elegánsak, megkapóak és komfortosak legyenek. Egy ideális kertibútor ellenáll az időjárás és az idő vasfogának is, emellett olyan kényelmes megoldásokkal szolgál, amire talán nem is gondoltunk. A Miami kávézóasztal például felnyitható, így máris két asztaltípust egyesít magában.


A Jati és Kebon letisztult bútorai közé tartozó Miami kávézóasztal hozza a modern kertberendezések által követelt eleganciát és funckionalitást. A több színben is elérhető asztal szilárd tartóvázán három panelra osztott fedőlap található, amelyek külön-külön, és egyszerre is felnyithatóak.

A panelek kinyitása után az asztal nemcsak méretében, de magasságában is megváltozik, így kényelemesen esik mellette az állás. A pulttá változott asztallapra állófogadások alkalmával helyezhetőek italok, ételek, de akár vetítőpultként is funckionálhat. Egy bútor, de megannyi lehetőség!

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a május 4. és 13. között megrendezésre kerülő tavaszköszöntő SpaTrend Expóra SpaTrend Expóra, ahol exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.