Gyerekzsúrokra és szüreti mulatságra is biztonságos megoldás a törhetetlen pohár

Az ősz beköszöntével nem csak a hideget és az esőt üdvözölhetjük, hanem a változó természet színpompás álomba szenderülését, a mustot, a murcit és az új bort is. Ráadásul jön a Halloween, itt az őszi grill szezon és a téllel a karácsony is hamarosan érkezik. Megannyi izgalmas lehetőség a családi bulikra, a gyerekzsúrokra és baráti összejövetelekre, amelyeket törhetetlen pohárral biztonságossá tehetsz!


A papír vagy műanyag poharak végtelen mennyiségben és megjelenésben sorakoznak a boltok polcain, de egyikük eleganciája sem vetekszik az üvegpoharakéval. Egy elegáns üvegkészlet emelheti az összejövetel fényét és koccintásnál is egészen más a hangulata, viszont törékeny. Az üvegpohár olyan fogyóeszköz, amitől - különösen egy parti során - gyakran el kell búcsúznunk. Ezzel nemcsak a készlet lesz hiányos, de balesetveszélyes is. A repedt, csorbult poharak könnyen megvághatnak és a leszóródott szilánkok kárt tehetnek a figyelmetlen gyerekekben, felnőtteknek és állatokban. 

A Happy Glass holland cég ezért olyan törhetetlen poharakat alkotott, amelyek csökkentik egy mozgalmas partin keletkező üvegtörések kockázatát. A széles választékban elérhető pohárkínálatuk egy nagyon tartós és üveghatású műanyagból készül, ami nem reped, csorbul vagy törik, de megőrzi az üvegpoharak illúzióját! Ez a biztonságos alternatíva kerti mulatságokhoz, medencés partikhoz kifejezetten ideális, mert a vízben, fűben még nehezebb észre venni az apró visszamaradt szilánkokat egy pohártörés után.

A Happy Glass termékpalettáján megtalálod a borospoharakat, a pezsgős poharakat és többféle vizes pohár dizájnból is választhatsz, sőt még törhetetlen kancsót is beszerezhetsz. Vannak szettek, de akár egy-egy darabot is beszerezhetsz az ügyetlenebb kezű vendégeidnek vagy a gyerekeknek. Észre sem fogják venni a különbséget!