Mit tehet érted egy jakuzzi?

A kényeztető pihenés és egy lazító masszázs mindenkinek kijárna egy fárasztó és stresszes nap után, amiben - valljuk be - túl gyakran van részünk. A masszázsmedence hozzásegít a tökéletes ellazuláshoz és maradéktalan pihenéshez, de mégsem ez a legjobb, amit értünk/érted tesz!


A jakuzzi elsősorban egy wellness eszköz, ami rengeteg egészségügyi pozitívumot vihet az életedbe, ha rendszeresen alkalmazod. A test egészsége mellett a lélekre is jótékonyan hat, javítja a kedélyállapotot és csökkenti a stresszt. Ha csak alkalomszerűen tudod élvezni a pezsgőfürdő előnyeit, akkor nyilván a pihenésen és a luxus lazításon lesz a hangsúly, de ha beviszed a jakuzzit az otthonodba és a mindennapjaid részévé teszed használatát, akkor jobban alszol, kiegyensúlyozottabb, kipihentebb leszel erősebb szív-és érrendszerrel, ellenállóbb immunrendszerrel és jelentősen csökken az esélye különféle betegségek kialakulásának. Sőt, a már meglévő, akut betegségek tünetei is javulhatnak a megfelelő orvosi felügyelet mellett végzett jakuzzizásnak.

Hozd ki magadból a lehető legegészségesebb, legvidámabb és legkiegyensúlyozottabb énedet, a jakuzzi segítségével! Az egyre szélesedő kínálatban biztosan megtalálod azt a medencét, ami örömet, közös programokat és wellness élményt hoz az életedbe!

A legelső - még egészen más kinézetű - jakuzzik óta rengeteget változott a masszázsmedencék külső- és belső kialakítása. Ami kezdetben egy víz-és levegő keverékét fújó, hordozható szerkezet volt, az ma már egy vízforgatást, melegítést, szűrést és tisztítást végső komplex és precíz gépezet.

Mindegy, hogy a puhafalú, csendes és akár hordozható Softubra esik a választásod vagy az elpusztíthatatlan és könnyen telepíthető FreeFlow mellett teszed le a voksod. Ha egy profi masszázsmedencével gazdagítod életteredet, akkor a minőségi élmény, a kikapcsolódás és az egészségügyi előnyök garantáltak. A Caldera Spas elegáns erőgépei és a HotSpring Spa modern sokoldalúsága önmagukért beszélnek. A 2-3 személyes kisebb, kerek, háromszögletű, négyszögletű vagy a nagyobb, 7-8 személy befogadására alkalmas masszázsmedencékben közös, hogy képesek minőségi javulást hozni az egészségedbe, a szociális kapcsolataidba és az életedbe!

Találd meg te is a hozzád illő jakuzzit és hozd ki belőle a legtöbbet profik segítségével! Élvezd saját kültéri medencédet az év minden napján, szeretteid körében, és vigyázzatok az egészségetekre együtt! Akár már most ősztől! Kezd a keresést ennél a videónál!