Háromszor is ez lett a világ legjobb kozmetikuma

A kozmetikai iparban sokkal fontosabb az elégedett vásárló, mint megannyi díj, de mi van akkor, ha ez a kettő kéz a kézben jár? A 2015-ben útjára indított World Spa Awards rendezvénysorozatban a szakmai zsűri mellett a vásárló dönthetnek arról, hogy mely termékcsaládot tartják a legjobbnak! A felhasználók pedig döntöttek! A !QMS Medicosmetics mellett!


A !QMS Medicometics egy különleges, exkluzív termékcsalád, amely a boltok polcain nem érhető el. Ez a marketing stratégia egy jól átgondolt, tudatos döntés volt a brand fejlesző- és alapító atyjától, Dr. Erich Schultétól. Miért döntött így? Mert az egymásra épülő termékek akkor adják a legjobb eredményt, ha azokat megfelelő sorrendben és ideig alkalmazzák. Dr. Schulte fontosnak tartotta, hogy a termékeket a megfelelő instrukciók mellett használjuk, amelyeket megkaphatunk a  !QMS termékeket használó és árusító kozmetikusoktól, hogy biztos a bőrünk minőségének és állapotának megfelelő készítményekkel dolgozzunk.

Az otthon is biztonsággal alkalmazható termékek minden bőrproblémára és típusra kínálnak orvoslást, de vajon miben különböznek a többi, forgalomban is kapható készítménytől?

  • Orvosi tisztaságú, allergénektől mentes hatóanyagok! Mindenki bátran és fenntartások nélkül használhatja a készítményeket, hiszen azok nem allergizálnak, és nem okoznak kellemetlen tüneteket.
  • Mélyen ható készítmények! A !QMS termékek nem ülnek meg a bőr felszínén, hogy csak a felsőbb bőrréteget hidrálják, hanem innovatív megoldásoknak és a nanotechnológiának köszönhetően bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe, hogy ott idézzenek elő hosszan tartó, szerkezeti javulást.
  • Kollagén szérum! Egyedülálló módon a termékcsalád központi elemeként kollagén szérumot juttathatunk be a bőrbe. Nem kollagénes krémet, hanem magas koncentrátumú tiszta kollagént, ami képes beépülni a bőrbe és pótolni az idő előrehaladtával egyre kevesebb saját kollagént.
  • Hámlasztás! A bőrápolás egyik első lépése a biztonságos AHA savakkal való bőrhámlasztás, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk az elhalt hámsejtektől, így azok ne fogják fel az ápoló hatóanyagokat. Az elhalt hámsejtek eltávolítása gyengéden, a bőr struktúrájának és az új sejteknek a megsértése nélkül történik, így nem csökken a bőr védő funkciója.

A !QMS termékek egyesével is jelentős javulást hozhatnak a bőr egészségének  javításában, de együttesen érik el azt a kimagasló eredményt, amiért több millióan rajonganak érte világszerte, és ami egymás után háromszor elhozta a termékcsaládnak a világ legjobb kozmetikumának járó díjat. Ha ön is szeretné, hogy arcbőre egészségesebb és fiatalosabb legyen, kontúrja feszesebb, struktúrája és színe jobb, akkor tegyen egy próbát a világ legjobbjával!

Próbálja ki az ősszel remekelő  !QMS Medicosmetics készítményeket, hogy bőre üde, fiatalos és ragyogó lehessen a hidegebb hónapokban is. Az akcióval kapcsolatban további információkért keresse a !QMS Szépségszalont!