Profilom 2017. október 23. Hétfő - Köztársaság kikiált., Gyöngyi

Napi grillreceptünk: Báránylapocka pálinkás aszaltszilvával töltve


Már a húsvétra készülve egy olyan bárány receptet hoztunk el számodra, amelyben a pálinka is előkelő helyet kapott. Mert az aszalt szilva és a pálinka jó párost alkot, még a grillen is. A felnőttek számára készülő báránylapocka a húsvéti vacsora sztárja lehet.

  • A lapockát szépen kiterítjük - ha túl vastag a hús akkor kicsit kiveregetjük.
  • Bekenjük zúzott fokhagymával, megszórjuk apróra vágott rozmaringgal és a közepére rakjuk a pálinkába áztatott szilvát.
  • Feltekerjük, és összekötözzük.
  • Folytatásért kattints ide.
Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook