Profilom 2017. október 17. Kedd - Hedvig

Napi grillreceptünk: Füstön sült velős csont


A velő egy szeretett, de otthon ritkán készített alapanyag, amely grillre szinte sosem kerül. Ezt az áldatlan állapotot szüntette meg a Séf a rácson grillverseny indulója, Paragebbq, aki receptjéel méltán gyűjtötte be a verseny legmagasqabb pontszámát!

 Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

A velős csont új dimenziója! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a kipróbálását, fantasztikus a végeredmény! - kezdi ételének bemutatását a reménybeli győztes, aki receptjénél a kevesebb több irányelvet követve, csak minimális fűszerezést vet be. A velő természetes ízének hangsúlyozása mellett a füstölésen van az igazi hangsúly, amellyel egy óra alatt egy hadseregnek való velőscsontot is elkészíthetsz.

A recept részletes leírása a Séf a rácson oldalán található.

Ha te is szívesen kísérletezel a grillsütő mellett, és kipróbálnád magad a harmadik alkalommal megrendezett gasztronómiai megmérettetésen, most egyetlen fergeteges recepttel a döntőben találhatod magad: tölts fel legalább egy különleges összeállítást, gyűjtsd be a legtöbb szavazatot, és a szeptember 23-i döntőben élőben is megmutathatod, mitől izzik a grill igazán!

További információk és jelentkezés ITT!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook