Ha kis helyen szeretne kilometereket úszni, arra is van megoldás!

A végtelen úszás élményét mostantól az is élvezheti, akinek nem folyik egy folyó a kertje végében. Az Endless Pools kis helyre hozza el a hosszú úszás örömét, amihez nem kell rövid köröket sem róni.


Az Endless Pools egy olyan úszó- és masszázsmedence hibrid, amely mindkét típusból a legjobb tulajdonságokat örökölte. A medence egyik fele az úszásnak, másik fele pedig a sportolás utáni pihenésnek van szentelve.

A végtelen úszás élményét a medence ellenáramoltató rendszerének köszönhetjük, amely úgy képes egy helyben tartani az úszót, hogy ő a tengerek végtelenségét érezheti a bekerített térben.

A fittségi és tudásszintnek megfelelően az ellenáramoltató erőssége állítható, így a gyerekektől a profi úszókig mindenki megtalálhatja benne a maga számítását. Az úszás mellett még a futás szerelmeseinek is tartogat meglepetést a medence. Egy víz alatti futópadot építettek be, ami kihasználja a víz felhajtóerejét és ellenállását, hogy az izületekre rótt plusz terhelés nélkül növelje a mozgás intenzitását. A kert mérete többé nem lehet akadálya az órákig tartó úszásnak vagy kíméletes futásnak.

Az Endless Pools egy amerikai egyetemi diplomamunka nyomán jött létre, miután egy folyóban való úszást szerettek volna egy 4m-es térben lehetségessé tenni. a találmány azóta meghódította a világot és sok sok tízezer úszós iránt rajongó sportolni vágyó keresi a végtelen úszás valódi élményét.