Védd a grilled az őszi időjárástól vízálló ponyvával

A grillek védelmét minden évszakban érdemes védőhuzatra bízni, mert a professzionális darabok nemcsak a hívatlan soklábúakat tartják távol, de az időjárás romboló hatásától is védelmezik az értékes grilleket.


Akár az egész éves grillezés híve vagy akár csak a nyári időszakban szereted beizzítani a faszenet, az őszi időszakban elkél a vízhatlan takaróponyvák segítsége. A kiszámíthatatlan, esős vagy éppen párás, ködös reggelekben bővelkedő időjárásnak nem örül egyetlen grill sem, a védőhuzatok azonban lehető teszik, hogy még éveken keresztül boldogan használd a sértetlen és rozsdamentes kültéri sütődet.

Mindegy, hogy professzionális Broil King gázgrilled, netán kerámia Kamado Joe sütőd vagy offset smokered van, a Grillpláza.hu oldalán találsz megfelelő méretű takaróponyvád a grilledre!

 

Ezek a professzionális grillekhez hasonlóan kiváló minőségű huzatok minden évszakban óvják és védik a grillt. A megerősített varrással érkező takaróponyvák a széltől, az esőtől és a hótól is hatásosan védik az érzékeny mechanikával rendelkező gázgrilleket, a smokereket, a faszenes grilleket, de még a rendkívül egyszerű felépítésű OFYR grilleket is.

A ponyva tartós, vízálló anyagból készül, amelyet a többféle formában is megtalálsz, hogy az adott darab még tökéletesebben illeszkedjen a grill típusához és alakjához.

További nagy előnye ezeknek a takaróhuzatoknak, hogy a ponyva alatt nem fülled be a levegő, épp ellenkezőleg, jól szellőzik a gép, ami így még a legpárásabb időjárási viszonyok között is elkerüli a rozsdásodás rémét.

Védd te is kedvenc grilledet vízhatlan ponyvával, hogy a legközelebbi grillezésnél biztosan ne érjenek meglepetések a gép állapotát illetően!