A felfújható medencékben sem kell mindig cserélni a vizet

Jön a nyár, a felfújható medencék időszaka, amelyek kicsik és nagyok számára is elhozhatják a felüdülést a kánikulában. A víz gyors koszolódása és a gyakori vízcsere azonban megkeseríti a használat örömét, ezért az AquaFinesse egy olyan adalékanyagot fejlesztett ki, ami felfújható medencék vizét is tisztán tartja.


A holland AquaFinesse környezetbarát adalékanyagai már rég óta jól ismertek a jakuzzi tulajdonosok körében, hiszen a gyorsan és könnyen alkalmazható készítmény frissen és tisztán tartja a vizet heti pár perces munkáért cserébe. Az idei szezonban egy új változat debütál, amit már felfújható medencékhez is bátran bevethetsz, hogy mindig tiszta legyen a víz, és ne kelljen, hetente, kéthetente cserélni a vizet.

A szett egy 2 literes AquaFinesse folyadékot és két doboz, 450 g-os porított klórt tartalmaz, amely tökéletesen lefedi a vízkezelési munkálatokat. Nem kell pH szintet mérni vagy habzásgátlót bevetni, a szett alkalmazásával hosszú távon is tiszta, friss vized lehet a felfújható medencédben.

Ha szeretnéd az idei nyáron megspórolni a medence gyakori töltését és akár minden nap élvezni a hűsítő kerti fürdőt, akkor próbáld ki az AquaFinesse-t és garantáltan nem akarod majd lecserélni!