A jakuzzi, aminek neve összeforrt a luxussal

Amikor jakuzzira gondolunk egy erős, profi gépet képzelünk magunk elé, amiben csak úgy pezseg a meleg víz. Az Envoy medence ennek a képnek a megvalósítása, és még ennél is több. A szótárban az ő képe áll a luxus címszó mellett!


Az Envoy az egyik legnevesebb amerikai medencegyártó modellje, akik közel 50 éves tapasztalattal rendelkeznek és mindent tudnak a hatékonyságról, a profizmusról és az ergonomikus dizájnról. A HotSpring jakuzzik megjelenése elegáns, letisztult és rafinált részletei révén mély benyomást kelt már első pillantásra is. Az egyszerűnek tűnő dizájn okos részleteket tartalmaz, mint az információt is hordozó világító logó vagy a rejtett világítás kívül és medencén belül.

Az Envoy külseje több rétegű hőszigetelést. két erős motort és 5 szűrőt takar, így a teljesítménye legalább olyan lenyűgöző, mint megjelenése. Az 5 személy befogadására alkalmas tér egy fekvőhelyet is tartalmaz a négy ülőhely mellett. Mindegyiket érdemes azonban kipróbálni, mert a 43 befúvó változatos elhelyezkedése minden férőhelyen más-más masszázsélményt nyújt.

Akár romantikus esték, akár baráti összejövetelek, akár sport utáni rekreáció főszereplője lesz a medence, az Envoy minden téren beváltja majd a hozzá fűzött reményeket. Erős, nagy tudású és energiatakarékos jakuzzi az év minden napjára!