Honnan lehet tudni, hogy nem tiszta egy jakuzzi? 3 módszer ennek megállapítására

A közösségi jakuzzik tisztaságába semmilyen beleszólásunk sincs, de ha szívesen használná az edzőtermek és wellness hotelek kínálta masszázsmedencéket, nem árt biztosra menni. Ezzel a 3 módszerrel ez menni fog.


Illat

Az első árulkodó jel egy helytelen higiéniájú medencénél a víz illata. Már az erős vegyszerszag sem feltétlenül bíztató, de ha állott vagy poshadt szaga van a víznek inkább hagyja ki a fürdést a biztonság kedvéért. A tiszta víznek friss, nem eltéveszthető illata van, ezért ha ezt nem érzi, válasszon más módszert a rekreációhoz.

Látvány

Intő jel lehet a vízen úszó hab is. A jetek működése valamennyira habosítja a vízet, ez teljesen természetes, de ha ez a hab, a befúvók kikapcsolása után is megmarad, az már elégtelen víztisztaságra vagy koszos szűrőre utal.

Átláhatóság

A makulátlan tiszta víz teljes átláthatóságot jelent. Ezt könnyű ellenőrizni egy érmével. A jetek kikapcsolása után, dobjon egy érmét a vízbe, ha hiba nélkül el tudja olvasni, hogy az érme fejet vagy írást mutat, nem kell aggódnia; a víz tiszta és ön biztonsággal megmártózhat a jakuzziban.

Szeretné otthona biztonságában élvezni a forró vizes masszázs minden pozitív élettani hatását, akkor válogasson a legjobb masszázsmedencék között, és vigye haza már ezen a nyáron a tökéletes élményt.