Privát relaxáció: Softub masszázsmedence két személyre

A megfelelő masszázsmedence kiválasztásakor fontos szempont, hogy hány ember fogja rendszeresen használni a berendezést, illetve az elhelyezés szempontjából mekkora hely áll a rendelkezésünkre. Ha ön egyedül, vagy párja társaságában kívánja átélni a pezsgőfürdőzés nyújtotta fantasztikus élményt, a Softub Sportster 140 ideális választás.


A mindössze 150 cm külső átmérővel rendelkező masszázsmedencét méretének és súlyának köszönhetően, akár egyedül is telepítheti. A folyamatos, kényeztető masszázsról 4 befúvó gondoskodik, a belső tér pedig tökéletes kényelmet kínál egy, vagy két fő számára. A kikapcsolódás élményét a LED fényterápia egészíti ki.

Április 11. és 15. között, a Construma kiállítás ideje alatt a SpaTrend ürömi bemutatóterme exkluzív ajánlatokkal várja mindazokat, akik szakértők segítségével szeretnék kiválasztani a teraszuk, vagy kertjük hangulatához leginkább illő kiegészítőket: ismerje meg a prémium kerti bútorok, professzionális grillek és maximális kikapcsolódást nyújtó masszázsmedencék széles választékát!

Címkék: