Élvezze az indián nyarat csodás bőrrel

Az egyre hűvösebbé váló, de még csodás napsütést ígérő ősz tökéletes kirándulásokra, wellness kikapcsolódásokra és őszi nyaralásokra. Ilyenkor azonban már nem könnyű beszerezni a nyaraláshoz szükséges holmikat, de a !QMS Medicosmetics jóvoltából a kozmetikumokkal nem lesz gondja.


A bőrbarát medikozmetikumokat gyártó ant-aging cég összeállított egy csomagot az őszi nyaralóknak, hogy hosszú hétvégéken vagy akár a hosszabb útakon se szenvedjen hiányt semmiben a bőrük.

A pihe-puha törülköző, praktikus és kényelmeses papucsot is tartalmazó összeállítás fő szenzációja a maszkként és krémként is használható Hydro Foam Mask. Napsütötte helyeken, tengerpartokon magas hialuronsav tartalmával megmenti a bőrt a víz és nap szárító hatásától, nyugtató összetevői pedig enyhítenek minden pirosságot, feszülést és irritációt, amit a szokatlan környezet kiválthat.

Az arcra és testre egyaránt használható készítmény csodálatosan puhává, élettelivé változtatja a bőrt, amit fokozhat, ha a csomag másik nagyágyúját, a Pro Body Exfoliatort használja előtte. Ez a feszesítő és hámlasztó tusfürdő egyszerre ápolja és radírozza a bőrt, amitől az feszes, hidratált és üde lesz.

Az akcióval kapcsolatban keresse a !QMS Szépségszalont!