Tavaszi felfrissülés: Kikapcsolódás harmónia megteremtéséért

A kellemes, tavaszi időjárás, a természet újjáéledése saját szokásaink és életvitelünk szempontjából is változásra ösztönöz: formáljuk a napsütéssel teli órákat igazi testi-lelki ébresztővé, s kezdjük el tudatosabb, jótékony hatású elemek beiktatását mindennapjainkba.


  1. Rendszeres mozgás

„Nincs időm edzőterembe menni.” – az egyik leggyakoribb érv a mozgásszegény életmód mellett. Kondíciónk megtartásához, vagy fittebb állapotba hozásához még csak ki sem kell mozdulnunk otthonról: már a napi 10-15 perces tornázás is rengeteg pozitív energiával látja el testünket. Ha időnk engedi, menjünk el futni, kocogni, hiszen a zöldben pompázó fák, a kellemes levegő még a városban is rendkívül üdítő hatással lesz fizikumunkra és mentalitásunkra egyaránt.

  1. Szellemi feltöltődés

A tavasz a kerti időtöltésekre is remek alkalmat kínál. Ha épp nincs program a hétvégére, nem rendezünk kerti partit, vagy családi ebédet, üljünk ki a terasz, vagy kert békés zugába, ahol egy könyv társaságában is csodás kikapcsolódásra lelhetünk.

  1. Lazítás

Képzelje el, hogy egy fárasztó munkanap után izgatottan átlépi a küszöböt, hogy maga mögött hagyva minden aggodalmat, végre elmerülhessen saját, külön bejáratú masszázsmedencéjében. Néhány perc múlva, ahogy izmait és ízületeit lágyan masszírozzák a vízsugarak, a felhőtlen relaxáció kezdetét veszi. Már egy rövid fürdőzés után is sokkal nyugodtabbnak és felvillanyozottabbnak érzi majd magát, miután kiszáll a medencéből, hogy folytassa esti terveit. Ez az életteli, kirobbanó érzés akár további négy órán keresztül áthathatja napját.

Április 11. és 15. között, a Construma kiállítás ideje alatt a SpaTrend ürömi bemutatóterme exkluzív ajánlatokkal várja mindazokat, akik szakértők segítségével szeretnék kiválasztani a teraszuk, vagy kertjük hangulatához leginkább illő kiegészítőket: ismerje meg a prémium kerti bútorok, professzionális grillek és maximális kikapcsolódást nyújtó masszázsmedencék széles választékát!