Masszázsmedence, ami az autó hátsó ülésén is elfér

A masszázsmedencék luxus kényeztetést és a pihentető masszázsélményt kínálnak, de arról kevesebb szó esik, hogy ezt az élményt milyen technika teremti meg. Aki komoly gépekre és hatalmas terekre gondol, nem téved, de szerencsére a jakuzzikból is létezik kicsi, könnyű változat, amit akár kocsival is hazavihet.


Kisebb helyekre és csekély súlya miatt erkélyekre is ideális Softub medencék az egyszerű hatékonyság mintaképei. Ha nincs helye a kertben vagy nem akar komolyabb alapozással és technikai kiépítéssel foglalkozni, akkor sem kell lemondani a forró vizes masszázs élményéről, mert a Softub medencéknél ezek egyikére sincs szükség.

A legkisebb Softub, a Sportster 140 mindössze 52 kilót nyom összeszerelés után, puha falai miatt pedig egy személyadutóba is betehető. A két személy számára ideális medence thermotetővel, hőszigetelő bőrszövet borítással érkezik. A kényeztető masszázsról és a pezsgőfürdő hatásról 4 jet gondoskodik, a hangulatot és az esti fürdőzések fényét a víz alatti világítás garantálja.

A medencének nem kell beton alapozás, és mivel a kábele bármilyen otthoni hálózatra rácsatlakoztatható, akár már a hazavitel napján is élvezheti a mennyei kényeztetést.