Fájdalomcsillapítás szaunával

A túlhajtott életvitel, a stressz és a pihenés hiánya gyakran fizikai tünetek képében jelentkezve bosszulja meg magát. Lüktető halánték, fájdalmasan feszülő hát és merev izmok esetén a szauna hatékony segítség a fájdalom eltűntetésében.


A szauna forrósága lassan szivárog be a tagokba, átjárja az egész testet, és fokról-fokra ellazítja az izmokat. A merevség lassan oldódni kezd, a fokozott véráramlás hatására több oxigén és tápanyag jut a szervezkez, így a regenerálódás is megkezdődik a forró helyiségben ülve. Ahogy a test ellazul csökken a fájdalomérzet, és a lélek is megpihenthet. A test és elme együttes relaxálciója messzire űzi a feszültséget, és forróság okozta megterhelés ellenére is könnyebben hagyhatja el a szaunát, mint ahogy oda érkezett.

Ha ön is szeretne rendszerezes szaunázóvá válni, mert fontos önnek a lelki egyensúlyának megteremtése és egészségének megőrzése, akkor jöjjön el a tavaszt köszöntő SpaTrend Expóra, ahol most akciós áron válogathat az első osztályú  kültéri kikapcsolódást kínáló kiegészítők között. Szakértőink segítenek abban, hogy kiválaszthassa a terasza vagy kertje hangulatához leginkább illő szaunáját.